• furnizuesi
  • Higjiena / pastrimi / Laboratory Equipment

BATANIA Direct GmbH


_ BATANIA DIREKT - furnizim ushqimi dhe mishi 'furnizimet. Që 25 vjet profesionale për industri hotelierike dhe kasaphanën

Belter GmbH


_ departamentet tona janë për të identifikuar, vlerësuar dhe remediate, kontrollit të dëmtuesve higjienës ushqimore në përputhje me HACCP, moulds.

hygienemanager24


_ Higjiena duhet të jetë e qartë në zonat tona të specializuara. Çdo tani dhe pastaj, por vjedhës ndonjëherë gabime, të cilat kanë pasoja të rënda, mund të ketë deri në shkatërrimin e jetesës. Pyetjet në lidhje me këtë çështje, unë jam i matur dhe kompetente në dispozicion.

VIROBUSTER GmbH


_ Kompania VIROBUSTER® si "Luftentkeimungsspezialist" ka përgjigje të nevojës në rritje për masa efektive kundër në rritje të rreziqeve nga mikroorganizmave. Si një kompani gjermane të mesme, ne kemi funksionuar që nga vitet 35 në treg.

Amfora shëndetësor GmbH


_ Tregtia në produktet e sigurisë ushqimore