• furnizuesi
  • Higjiena / pastrimi / Laboratory Equipment

Metallreiniger.de


_ Ekipi ynë ka mbi 45 vjet përvojë në fushën e pastrimit dhe dezinfektimit në Ernährungswirtschaft.In të industrisë evropiane mishit, fabrika ushqime, qumështore, breweries dhe shumë fusha të tjera të industrisë ushqimore, ne jemi në shtëpi.

Expondo GmbH


_ Expondo është një shitës me pakicë në internet i furnizimeve për furnizime hoteliere, furnizime artizanale dhe furnizime industriale. Ne përpiqemi të ofrojmë produkte të cilësisë së klasit të parë me çmime më të ulta për klientët tanë.

EAT Edelstahlanlagen- dhe Teknologjia GmbH


_ Ne ofrojmë zgjidhje të plotë nga çelik inox nga planifikimi deri në shtëpi të prodhimit deri në Montage.Wir janë sistemet e tyre të ekspertëve në fushat e trajtimit, ruajtjen, prerja dhe me porosi

Brökelmann Equipment and Plant Construction GmbH & Co.


_ Brökelmann - shumëllojshmëri në çelik inox. Ne prodhojmë zgjidhje specifike të klientit të bëra prej çeliku inox dhe alumini për një gamë të gjerë të aplikacioneve.

BÄRO GmbH & Co. KG


_ Profili i performancës: Si një nga ofruesit kryesorë evropianë, BÄRO GmbH & Co. KG nga Leichlingen (Rheinland) ka qëndruar për zgjidhje gjithëpërfshirëse gjithëpërfshirëse për higjienën efikase të ajrit që nga viti 1996. Përveç sistemeve me performancë të lartë për dezinfektimin UV-C të furnizimit dhe qarkullimit të ajrit dhe sipërfaqeve, BÄR
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 tjetër fund »