Kiesling Fahrzeugbau GmbH frigorifer Makina


_ Prodhuesi i njësive ftohje për shpërndarjen e mishit dhe produkteve të mishit, si dhe të gjitha mallrat e temperaturës të ndjeshme. ATP / FRC dhe HACCP strukturat certifikuar. Përshtatet të gjithë shasi.

Schrutka-Peukert GmbH


_ Schrutka-Peukert është specialist juaj në freskinë temë dhe dyqan. Inxhinieri dhe Arkitekturë janë bazë e cilësinë tonë. Ne pastaj i shpëtojmë të plotë, pajisje dyqan me porosi.

KRESS automjete frigorifer


_ Ne jemi një nga prodhuesit kryesorë gjermane të trupave kamion ngrirje për rimorkiot e lehta, furgon dhe sektorit kamion.

Fabrika e makinerive MAJA Hermann Schill GmbH


_ Për më shumë se 60 vjet zhvillon, prodhon dhe tregjet Maja icemaker dhe mishit makineri të përpunimit.

Winter Vehicle Technology GmbH


_ Prodhuesi i konvertimeve higjienike dhe personale të automjeteve për transportin temperaturë të kontrolluar. Të gjitha sistemet e zgjerimit WINTER janë zhvilluar posaçërisht, projektuar, prodhuar dhe montuar.

Ehrenfels Isoliertüren GmbH


_ Izolues kasap tuaj dhe / ose industrinë e mishit. Dyert frigorifer, dyert dhomë operativ, dyert e ritëm, dyert frigorifer, dyert frigorifer, dyer çelik, dyert tualet.

GBS COOL STAR GmbH


_ Shitjet, shërbimi, këshilluar Euro Angels coolers dhe sistemet frigorifer enë.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 tjetër fund »