Fabrika e makinerive MAJA Hermann Schill GmbH


_ Për më shumë se 60 vjet zhvillon, prodhon dhe tregjet Maja icemaker dhe mishit makineri të përpunimit.

Fritz Raulwing GmbH & Co. KG


_ Ne jemi një tregtari të fuqishëm për produktet e konsumit në impiantet e përpunimit të ushqimit të tilla si meshtarë, restorante dhe furnizues ushqimesh. Varg ynë përfshin mbi produktet 2500 e të gjitha llojeve - nga pastrimi i produkteve në makina të mëdha.

Ankandet për industrinë e mishit


_ Si një ankand në internet, ne bëjmë ankand industri të tërë mishi, fabrika, linja prodhimi, makina, pajisje dhe sisteme për prodhimin e mishit dhe produkteve të sallamit në Gjermani, Austri dhe Zvicër ...

Expondo GmbH


_ Expondo është një shitës me pakicë në internet i furnizimeve për furnizime hoteliere, furnizime artizanale dhe furnizime industriale. Ne përpiqemi të ofrojmë produkte të cilësisë së klasit të parë me çmime më të ulta për klientët tanë.