Expondo GmbH


Rruga Köpenicker 54
10179 Berlin , Gjermani
Tel.: 030 239 890
Email: Vetëm për përdoruesit e regjistruar
Uebfaqja: Vetëm për përdoruesit e regjistruar
përditësuar më: 22.01.2018
Anëtar që nga: 15.01.2018

Expondo është një furnizues specialist i produkteve profesionale dhe novatore në fushat e furnizimeve për furnizim ushqimi, furnizime artizanale dhe furnizime industriale. Me markën Royal, Expondo është një nga furnizuesit kryesorë të furnizimeve hoteliere dhe, me markën Stamos, një nga furnizuesit kryesorë të furnizimeve artizanale. Produktet në dyqanin online janë të dizajnuara kryesisht për sektorin e biznesit. Expodo nuk është aktiv vetëm në zonën B2B. Me markën Bredeco, Expondo nuk lë asgjë për të dëshiruar edhe në ekonomitë familjare private.

Fjalë kyçe: furnizime kasapësh | Furnizime hotelieri | Furnizime hoteliere | Furnizime rostiçeri | Pajisje gatimi | Pajisje kuzhine | Kërkesa e tregut