Plastibac (shitjet zyra Linum Europe GmbH)


_ Plastibac është një furnizues i kontejnerëve Europaischer KUNSTSTOF, paleta dhe kontenierë si kuti E2, të përshtatshme për shumicën e industrinë e mishit dhe të industrisë ushqimore. Linum Evropa është zyra e shitjes për Plastibac në Gjermani dhe Austri.

KRESS automjete frigorifer


_ Ne jemi një nga prodhuesit kryesorë gjermane të trupave kamion ngrirje për rimorkiot e lehta, furgon dhe sektorit kamion.

Winter Vehicle Technology GmbH


_ Prodhuesi i konvertimeve higjienike dhe personale të automjeteve për transportin temperaturë të kontrolluar. Të gjitha sistemet e zgjerimit WINTER janë zhvilluar posaçërisht, projektuar, prodhuar dhe montuar.

GBS COOL STAR GmbH


_ Shitjet, shërbimi, këshilluar Euro Angels coolers dhe sistemet frigorifer enë.

Rudolf Fehrmann GmbH & Co. KG


_ Emri Fehr njeri qëndron që 75 vjet e ekspertizës dhe partneritetit në përpunimin e mishit. Ne jemi një brez i tretë udhëzuar në shpërndarjen me shumicë të kasap, furnizim ushqimi, konsumatorët pjesa më e madhe, shërbim të partisë dhe furrë.

Feurer FEBRA GmbH


_ rosto juaj qëndron hot, shampanjë është e ftohtë. Me KÄNGABOX® e Feurer ju keni një zgjidhje të sigurt dhe të rehatshme për të transportuar ushqim dhe të izoluar.
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »