BATANIA Direct GmbH


Vorwerkstr. 12
95326 Kulmbach ,
Tel.: 09221 807 173
fax: 09221 807 333
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 07.04.2015
Anëtar që nga: 16.09.2014

Thjesht porosisni furnizimet e hotelierisë online. Mbi 5000 artikuj të furnizimeve ushqimore me cilësi të lartë, furnizime kasapi dhe kozmetike hoteli me çmime të drejta. Pres shërbimin më të mirë dhe shpërndarjen e shpejtë dhe të përballueshme. Specialisti juaj për gastronomi dhe shërbim feste.

Fjalë kyçe: modë profesionale | paste karburanti | bufe | ushqim me gisht | Furnizimet e kasapit | Furnizimet e kasapit | Furnizime gastro | Shërbimi i Partisë | kuzhinë profesionale | pajisje kundër