WÜKARO GmbH bodywork dhe automjeteve


Wernher-von-Braun-Str. 7 9-
71254 Ditzingen-Heimerdingen ,
Tel.: 07152 / 9 99 24 -0
fax: 07152 / 999 24 -11
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 22.09.2014
Anëtar që nga: 22.09.2014

Fjalët kyçe: automjete në frigorifer | Prodhuesi i automjeteve në frigorifer | sistem ftohje plotësisht i integruar