Plastibac (shitjet zyra Linum Europe GmbH)


Rottweg 44
48683 Ahaus ,
Tel.: 02561/4491984
Kontakt personi: Marco Szwedek
Email: Vetëm për përdoruesit e regjistruar
Uebfaqja: Vetëm për përdoruesit e regjistruar
përditësuar më: 08.02.2022
Anëtar që nga: 21.09.2015

Në magazina, punishte, qendra shpërndarjeje, në industrinë e mikpritjes dhe në vendet ku higjiena luan një rol gjithnjë e më të rëndësishëm, kontejnerët, paletat, kontejnerët dhe ambalazhet individuale prej plastike janë të domosdoshëm. Ato janë të qëndrueshme, të standardizuara dhe sigurojnë rend, rehati dhe pastërti. Kjo kontribuon në një mjedis të këndshëm pune, kursim kohe dhe një imazh cilësor të kompanisë suaj. Përparësitë e Plastibac: - Katalog i plotë i shkruar në dispozicion - Dyqan në internet me sistem pagese në internet - Oferta të shpejta dhe të qarta - Dërgesa të besueshme - Partner për sasi të vogla ose të mëdha Produktet: Kuti E2, kuti dyngjyrësh për grumbullim dhe grumbullim, kupa përzierjeje, bombola, kova, dorë lopata, kontejnerë ushqimi, pishina përzierjeje, kuti termale,...

Fjalët kyçe: pirg & enë foleje | Kuti E2 | Paleta higjienike EURO H1 | Kuti mishi | Kutitë e ftohta për kasapët | Kutitë e ftohta | Enë plastike | Paleta plastike | Raftet | Kontejner transporti