Kiesling Fahrzeugbau GmbH frigorifer Makina


_ Prodhuesi i njësive ftohje për shpërndarjen e mishit dhe produkteve të mishit, si dhe të gjitha mallrat e temperaturës të ndjeshme. ATP / FRC dhe HACCP strukturat certifikuar. Përshtatet të gjithë shasi.

KRESS automjete frigorifer


_ Ne jemi një nga prodhuesit kryesorë gjermane të trupave kamion ngrirje për rimorkiot e lehta, furgon dhe sektorit kamion.

Winter Vehicle Technology GmbH


_ Prodhuesi i konvertimeve higjienike dhe personale të automjeteve për transportin temperaturë të kontrolluar. Të gjitha sistemet e zgjerimit WINTER janë zhvilluar posaçërisht, projektuar, prodhuar dhe montuar.

GBS COOL STAR GmbH


_ Shitjet, shërbimi, këshilluar Euro Angels coolers dhe sistemet frigorifer enë.

GAMO Fahrzeugwerke GmbH


_ GAMO - ide Mobile biznesit - MADE IN GERMANY SINCE 1975
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »