Ehrenfels Isoliertüren GmbH


_ Izolues kasap tuaj dhe / ose industrinë e mishit. Dyert frigorifer, dyert dhomë operativ, dyert e ritëm, dyert frigorifer, dyert frigorifer, dyer çelik, dyert tualet.

Best Solution GmbH


_ sportelet e shërbimit, kabinete multiplexed për përdorim me CO2, Wall Rastet e shfaqjes, njësitë speciale ftohje, dhoma ftohtë, të thellë, të ngrirë, ftohje tifoz, racks tharje, pajisjet e ngarkimit.