Schrutka-Peukert GmbH
E.-C.-Baumann-Strasse 13
95326 Kulmbach ,
Tel.: + 49 9221-95680
fax: + 49 9221-956810
Kontakt personi: Anja Wehrfritz
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.schrutka-peukert.de
përditësuar më: 15.03.2024
Anëtar që nga: 18.03.2014

Schrutka-Peukert është specialist në temën e freskisë (furra buke, ëmbëlsira, kafene, bistro, kasapë, ushqime të shijshme dhe ushqim me pakicë). Ne shpërndajmë gjithçka nga një burim i vetëm, dmth pajisje të plota të dyqaneve janë projektuar, planifikuar, prodhuar dhe montuar. Schrutka-Peukert ka shitur me sukses pajisjet e saj të dyqaneve në Evropën Lindore për disa vite. Në qendër të çdo objekti gjenden frigoriferë, sportele gastro dhe prezantuese, të cilat, si familje kundër KUBUS, ose drejt ose me një formë bazë të lakuar, vendosin thekse të reja në teknologji dhe dizajn. Banaku i ri Gastro Vario është shumë inovativ dhe shoqëron në mënyrë të përsosur mundësitë e snack dhe snack bar. Rafti i bukës gjithashtu ofron mundësi të reja dhe fleksibilitet në prezantimin e mallrave. Ne planifikojmë individualisht sipas shijes tuaj dhe opsioneve tuaja të hapësirës, ​​asgjë jashtë raftit! Ne ofrojmë goma natyrale me efekt shfaqjeje. Krahasuar me dhomat e tjera të plakjes së thatë, dhoma jonë e pjekjes është e pajisur me një mur të pasëm funksional të bërë me gurë kripë. Falë ndriçimit LED, kjo jo vetëm që ofron një pamje mbresëlënëse, por gjithashtu kompenson një disavantazh të metodës normale të viçit të moshës së thatë: Premium Meat Ager në të vërtetë pasuron ajrin me grimca të imëta kripe falë teknologjisë së patentuar. Nga njëra anë, këto nxisin procesin e tharjes përmes efektit higroskopik, nga ana tjetër, kripa ka një efekt frenues të mikrobeve. Mishi piqet plotësisht natyrshëm dhe pa ndonjë shtesë në një produkt të moshës së thatë dhe me një shije të pakrahasueshme. Ngjashëm me të ashtuquajturit qengja kripe të rritura direkt në bregdet, metoda jonë e patentuar e pjekjes së kripës rafinon dhe intensifikon shijen natyrore të mishit. Nga ana teknike, falë zhvillimit dhe prodhimit 100% të brendshëm, ne jemi në gjendje të prodhojmë Premium Meat Ager të përshtatur për çdo situatë hapësinore (dimensionet minimale 1,50 mx 1,50 m) me xham deri në tre anët. Familja jonë e produkteve të moshës së thatë plotësohet nga kabineti ynë i ekranit Premium Meat Focus dhe moduli i sportelit Premium Meat Select.

 


Stichwörter: Dry Aged Beef | Fleischereieinrichtung | Fleischereitheken | Heiße Theke | Imbißtheke | Kühltheke | Ladenbau | Ladeneinrichtung | Metzgereieinrichtung | Snackkühlung