KRESS automjete frigorifer


Daimlerstrasse 7
74909 Meckenheim ,
Tel.: 0 62 26 - 92 63 - 0
fax: 0 62 26 - 92 63 - 29
Kontakt personi: Joachim Kress
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.kress.eu
përditësuar më: 10.05.2022
Anëtar që nga: 20.01.2013

KRESS frigorifer automjete për industrinë e mishit

KRESS është mjetet të specializuara për transport në frigorifer të mishit. Portofoli yne produkt shkon nga e vogla rimorkio makina-frigorifer të rënda automjet me tuba shpërndarjes udhë. Strukturat tona të përmbushur të gjitha kërkesat e industrinë e mishit - HACCP certifikuar dhe ATP!

img_DSCF0973.png

Në zhvillimin e mjeteve për industrinë e mishit, ne vend theks të madh në efikasitetin. Puna jonë vendos ku shpenzimet mund të reduktohet në mënyrë të konsiderueshme. Për shembull, nëpërmjet karburantit kursime për shkak të Aerodinamika sofistikuara të CoolerBox2.0 tonë. Ose duke reduktuar peshën e ndërtimit tonë DUROLITE. Ose me kosto më të ulët të mirëmbajtjes, sepse ne procesin e materialeve antifungal dhe kështu rritja e myk është shmangur në pritje. Dhe, dhe, dhe ... Bisedoni me ne.


Fjalë kyçe: kamion frigorifer | Rimorkio në frigorifer | Strukturat në frigorifer | Automjete në frigorifer | kamionë në frigorifer