Kiesling Fahrzeugbau GmbH frigorifer Makina
Lauteracher mënyrë 10
89160 Dornstadt ,
Tel.: 07348-2002-0
fax: 07348-2002-40
Kontakt personi: eva Kiessling
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.kiesling.de
përditësuar më: 17.05.2019
Anëtar që nga: 04.03.2013

Kompania:
Kiessling Automotive GmbH u themelua në 1973, kompania ka selinë në Dornstadt-Tomerdingen në Ulm specializuar në ndërtimin e izotermik dhe zhvillon zgjidhje për shpërndarjen e ftohjes.
Më shumë se 100 automjete në frigorifer prodhohen çdo vit në objektet moderne të prodhimit me rreth 1200 të punësuar. Me cilësi të lartë, zgjidhje inovative të tilla si ndarja dhe shërbimi Cool Slide®, kompania është bërë një nga liderët e tregut në Gjermani. Kiesling tashmë ka marrë çmimin e njohur të industrisë "Inovacioni Trailer" tre herë.
Kiesling GmbH është një partner i certifikuar me Daimler AG, MAN, Premium Partner i VW, si dhe partnerët e prodhuesit më shasi, një dëshmi e përmbushjes së standardeve të cilësisë më të lartë të automobilave.
 
produktet:
- Frigorifer kamionë në shasi me kornizë të ulët, lartësi të ulët të përgjithshëm dhe lartësi të përshtatshme ngarkimit
- kamionë frigorifer për automjetet e transportit dhe shasi pa raste rrota
- Kamionë frigorifer të përshtatshme për të gjithë shasi kamioni
- rimorkio kamion me organet frigorifer
- Pajisje me cilësi të lartë, të tilla si të qëndrueshme tigan kat alumini me mm 350 lartë Rammschutzsockel mbrojtur ndërtesën dhe të ofrojnë për përdorim afatgjatë.
- binarët Anchor, grepa mishit, sistemet ftohtë kufizimit apo bende të tjera mbrojtëse, por oferta është e ndryshme dhe mund të zgjidhen në mënyrë individuale.
 
Të gjitha kuvendet janë testuar në përputhje me rregullat e HACCP Rregullores dhe ATP / FRC.
 
Shërbimi:
Pajisje dhe pjesë këmbimi të shërbimit mund të urdhërohet në webshop dhe do të dorëzohet së shpejti. Shërbimi Riparimi në fabrikën apo shërbimit partnerët.
 
Kontakt personi:
Stafi i Kiessling-fushë me këshilla të përgjithshme në vend.


Fjalë kyçe: valixhe mishi | transportues mishi | Trupi në frigorifer | automjet frigorifer | kamionë në frigorifer | Automjet Mercedes me frigorifer | Kamion ngrirës | Automjet me frigorifer VW