GBS COOL STAR GmbH


Finkenweg 9
55237 Bornheim ,
Tel.: 06734 914729 0
fax: 06734 914729 3
Kontakt personi: Stephan C. Grossmann
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.euroengel.de
përditësuar më: 08.12.2015
Anëtar që nga: 11.04.2013

Kuti të ftohta Euroengel dhe sisteme të ftohta kontejnerësh për automjetin tuaj komercial

Temperatura nga + 40 ° C deri në -24 ° C e mundur në varësi të modelit.

Më shumë informacion në: www.Euroengel.de

Fjalë kyçe: Kuti freskuese për tregtinë e kasapit | Kutitë e ftohta për kasapët | Kutitë e ftohta për kasapët | Kutitë e ftohta | Transport në frigorifer për dyqan kasapi