Winter Vehicle Technology GmbH
On Kreuzacker 4
36124 Eichenzell ,
Tel.: + 49 (0) 66 59 - 96 46 - 0
fax: + 49 (0) 66 59 - 96 46 - 36
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.winter-kuehlfahrzeuge.de
përditësuar më: 16.05.2024
Anëtar që nga: 08.12.2015

Winter Vehicle Technology GmbH është një medium-sized kompani industriale të bazuara në 36124 Eichenzell pranë Fulda. Nga mesi i Gjermanisë Ne veprojmë në mbarë vendin me rrjetin e shitjes tonë. Si një nga outfitters kryesore automjeteve ne jemi e specializuar në zhvillimin dhe prodhimin e linings brendshme automjeteve të veçanta për transportin temperaturë të kontrolluar.

Extensions janë bërë në mënyrë individuale dhe në këtë mënyrë të sigurojë përdorimin optimal të hapësirës.

Çdo klient ka dëshirat specifike dhe kërkesat. Për këtë arsye, zona Zhvillimi dhe myk një nga kompetencat kryesore të kompanisë sonëSepse këtu themelet janë hedhur për zgjerimin përshtatur shumë. Zona e ngarkesave në këtë mënyrë mund të konfigurohet individualisht nga ana e konsumatorit. nga pajisje të gjerë të veçantaProgram, konsumatori i një numri të sistemeve të ndryshme të ftohjes dhe instalimeve të veçanta të zgjidhni të tilla. B. grepa mishit, ndryshe Coatings kat, sistemet sirtar, sistemet e rreme kat, ramps.... dhe shumë më tepër.

Liners shumë të qëndrueshme GRP korrespondojnë me sipërfaqen e tyre të qetë dhe pa pore Kërkesat më të larta higjienike, Kati i pan është pandjeshme ndaj temperaturës, korrozioni-rezistente dhe acid-rezistente. Mbulesave e sistemit të zgjerimit të sigurohet nëpërmjet fibër qelqi përforcuar materiale GRP për peshë të ulët dhe në këtë mënyrë për një Raporti optimal payload.

Një aspekt i rëndësishëm është edhe subjekt load sigurimi, Çdo bartës është përgjegjës për ngarkesën e duhur sigurimin në automjetin e tij. Prandaj, pjesë e Pajisje standarde themelore Një zgjerim Winter FRISCHDIENST gjithmonë një hekurudhor periferik ajrore.

Winter rekomandohet sistemeve furnizues për Fiat, Ford, Mercedes-Benz, Renault, Opel dhe automjetet Volkswagen komerciale.

Nëpërmjet mbarë vendin fushë dimrit me Demonstration ju keni mundësinë për të kërkuar këshilla në vend dhe të bëjnë të sigurt për cilësinë e çudi të vogël hapësirë. Organizoni një takim asnjë detyrim me ekipin celular dimër në hotline: 0 66 59 - 96 46 0.

Avantazhet e një dimrit ftohjes zgjerim në një shikim:

  • pajisje standarde:

-        cilësisë izolimin Complete e hapësirës totale të ngarkesave (incl. dyer)

-        rreth encircling hekurudhor Airline përfshihen për të siguruar ngarkesën. Spanngurt

-        splashproof LED akuzuar dritat e tavanit dhomë

  • gamë të gjerë të aksesorëve opsionale
  • extensions dimrit janë pandjeshëm ndaj temperaturës, korrozioni-rezistente dhe acid-rezistente
  • Përdorimi optimal i hapësirës dhe kështu raporti optimal payload
  • extensions tona të përmbushur kërkesat e ATP, DIN 1815, HACCP, Rregullorja (EC) Nr 852 / 2004 (Higjiena e ushqimit) dhe Rregulloret e higjienës së ushqimit (LMHV)
  • Zertifizierierung pas ISO 9001
  • Shërbimi Winter: shërbimin në fushë me automjete demonstruese

Me kërkesë ne ofrojmë një koleksion dhe ofrimin e shërbimeve për transportuesit ftohtë.

www.winter-kuehlfahrzeuge.de


Fjalë kyçe: varëse rrobash mishi | Rimorkio në frigorifer | Ngrirja në -20 ° C gjatë transportit | Sistemi i ftohjes së transportit | Varëse rrobash sallami