D. Gath Anlagenbau GmbH


_ D.Gath ynë Anlagenbau GmbH shkon nga konsultime dhe planifikimi për realizimin e një instalim të plotë sipas nevojave specifike të klientëve në ushqim dhe sipërfaqet, ne gjejmë për çdo aplikim zgjidhjen e drejtë.

Feurer FEBRA GmbH


_ rosto juaj qëndron hot, shampanjë është e ftohtë. Me KÄNGABOX® e Feurer ju keni një zgjidhje të sigurt dhe të rehatshme për të transportuar ushqim dhe të izoluar.

Best Solution GmbH


_ sportelet e shërbimit, kabinete multiplexed për përdorim me CO2, Wall Rastet e shfaqjes, njësitë speciale ftohje, dhoma ftohtë, të thellë, të ngrirë, ftohje tifoz, racks tharje, pajisjet e ngarkimit.