Ehrenfels Isoliertüren GmbH


Seegrubenstrasse 3
97753 Karlstadt / Main ,
Tel.: + 49 9353 9728-0
fax: + 49 9353 9728-44
Kontakt personi: Uwe Ehrenfels
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.ehrenfels.de
përditësuar më: 11.01.2022
Anëtar që nga: 19.01.2015

EHRENFELS është një kompani ndërkombëtare që ka klientët e saj për shkak të veçorive të veçanta të produktit, si në tregtinë e kasapit ashtu edhe në industrinë e mishit.

Efikasiteti dhe shpejtësia, si dhe fleksibiliteti dhe gatishmëria për shërbim, periudhat e shkurtra të drejtimit dhe një sistem i sigurimit të cilësisë që është transparent për klientin janë pikat tona të forta.

Prodhim
EHRENFELS operon një nga pajisjet më moderne të prodhimit për izolimin e dyerve në Evropë.

  • Sistemet më të fundit të prodhimit
  • proceset shumë efikase të prodhimit
  • përmbushjen optimale të kërkesave të cilësisë

Kjo do të thotë performancë e saktë funksionale e të gjitha produkteve! Cilësi e lartë me çmime të arsyeshme! Dhe siguria e përhershme e produktit.

Përvoja dhe idetë
EHRENFELS qëndron për zhvillimet e produkteve që kanë vendosur tendencat në të kaluarën. Për punonjës shumë të përkushtuar të cilët mund të shfrytëzojnë përvojën e pasur të një kompanie të suksesshme - për breza të tërë.

  • optimizim i vazhdueshëm i produktit
  • punonjës ambiciozë
  • Fleksibiliteti për kërkesat individuale të klientit

Ne jemi të lumtur për të të shërbyer ty!

Vizitoni faqen tonë dhe të na telefononi!

Ne shpresojmë që të takimit ju!

 

Fjalët kyçe: dyert e dhomave të shërbimit | Dyert e dhomave të ftohta | Dyert e ngrirjes | Dyert e WC dhe ndarjet e WC të bëra prej çeliku inox