Truffle Kontor GmbH


_ Kur truffles duhet të jetë në gjendje të mbështetet në cilësinë dhe freskinë. Si një importues i drejtpërdrejtë dhe procesorë që kemi nëpër botë, si një furnizues të certifikuar, veçanërisht në industrinë e përpunimit të mishit, bëri një emër.

Fleischer shopping AG


_ FAG ofron një gamë të gjerë të produkteve gjithashtu një produkt të gjerë dhe diversitetit markë. Kontrolli i vazhdueshëm dhe një shkëmbim intensiv me klientët tanë na jep mundësinë për t'u përgjigjur menjëherë dhe përshtatur gamën tonë të produktit për dëshirat tuaja.

Cassel mishit GmbH


_ Fleischereibedarf shumicë, pajisje hotelierike, objektet e shitjes me pakicë të ushqimit, departamentet djathë, departamentet peshk, ne kemi ngritur një marketer drejtpërdrejtë, a, të gjitha vetëm për prerjen e mishit dhe duke e bërë suxhuk, këshillim direktivat e BE-së, ne kemi gjithçka. Sepse shtëpia therje dhe për gjuetar

Agjencia e Blerjes së Köhler BPS GmbH & Co. KG


_ Shopping Komuniteti lirë për kasap, hotelieri dhe kuzhine fushë! Ne kemi marrë marrëveshje kuadër me furnizuesit dhe të negociojë çmimet, të cilat në të mirë të vijnë ndryshe kompanitë e mëdha përfitojnë.

Barentz GMBH


_ grupet e prodhimeve të konsumit; Bakery, pijeve, Drithëra, pasticerie, qumështit, Flavours, Shëndetësisë.

Acontex GmbH


_ Acontex GmbH është një degë 100% e Tönnies Group. Ne jemi përgjegjës për përpunimin e të brendshmeve klasike në vendin e parë. Përveç kësaj, të përsosin dhe produkte të thata me origjinë bimore.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 tjetër fund »