Cassel mishit GmbH


_ Fleischereibedarf shumicë, pajisje hotelierike, objektet e shitjes me pakicë të ushqimit, departamentet djathë, departamentet peshk, ne kemi ngritur një marketer drejtpërdrejtë, a, të gjitha vetëm për prerjen e mishit dhe duke e bërë suxhuk, këshillim direktivat e BE-së, ne kemi gjithçka. Sepse shtëpia therje dhe për gjuetar

Agjencia e Blerjes së Köhler BPS GmbH & Co. KG


_ Shopping Komuniteti lirë për kasap, hotelieri dhe kuzhine fushë! Ne kemi marrë marrëveshje kuadër me furnizuesit dhe të negociojë çmimet, të cilat në të mirë të vijnë ndryshe kompanitë e mëdha përfitojnë.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 6 7 tjetër fund »