GUILD FGS kasapëve dhe shërbim hotelierike Anröchte / Hamm p.sh.


Dieselstrasse 5
59609 Anröchte , Gjermani
Tel.: 02947 / 9735 0
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 23.09.2014
Anëtar që nga: 23.09.2014

Fjalë kyçe: furnizime kasapësh | lirë | blej | Makina kasapi | on-line