FGS përpunimit të mishit dhe shërbimeve hotelierike GmbH


Carl Benz Rruga 14
60386 Frankfurt am Main ,
Tel.: 069/42 09 91-0
fax: 069/42 09 91-20
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 23.09.2014
Anëtar që nga: 23.09.2014

Fjalë kyçe: furnizime kasapësh | lirë | blej | Makina kasapi | on-line