Fleischer shopping AG


_ FAG ofron një gamë të gjerë të produkteve gjithashtu një produkt të gjerë dhe diversitetit markë. Kontrolli i vazhdueshëm dhe një shkëmbim intensiv me klientët tanë na jep mundësinë për t'u përgjigjur menjëherë dhe përshtatur gamën tonë të produktit për dëshirat tuaja.

Zgjidhje të këndshme FRUTAROM


_ Solutions FRUTAROM Savory, që operon nën ombrellën e IFF (Flavors & aromat ndërkombëtare), ofron zgjidhje specifike për klientët për industritë e mishit, suxhukut, peshkut dhe komoditetit, si dhe thertoret klasike ...