Agjencia e Blerjes së Köhler BPS GmbH & Co. KG


Diepenauer Rr. 31
32339 Espelkamp ,
Tel.: 05743 93 27 647
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.bps-agentur.de
përditësuar më: 08.08.2013
Anëtar që nga: 10.10.2012

Komuniteti pazar falas për sektorët e kasapit, restorantit dhe kuzhinës!

Taskshtë detyra jonë të krijojmë avantazhet e një vëllimi të madh blerjesh për bizneset e orientuara drejt hotelierisë. Si specialist i blerjes dhe çmimit, ne bashkojmë vëllimin e blerjes së të gjithë anëtarëve të BPS. Ne bëjmë marrëveshje kornizë me furnitorët dhe negociojmë çmime që përndryshe do të përfitonin nga kompanitë e mëdha. Dhe jo vetëm për produktet individuale, por praktikisht për të gjitha mallrat e mundshme për hotelet, restorantet, hotelierët e përgjithshëm dhe kompanitë e përpunimit të ushqimit.

Ne negociojmë çmime me furnitorët rregullisht në mënyrë që secili anëtar të mund të blejë në mënyrë të qëndrueshme në kushtet më të mira të mundshme.

Ne i mbajmë anëtarët tanë të azhurnuar me të gjitha informacionet e rëndësishme të tregut. Shërbimet e rregullta të faksit dhe postës elektronike, gazetat dhe hyrja e anëtarëve, në të cilën të gjitha informacionet përkatëse mund të arrihen në çdo kohë, sigurojnë cilësi të shkëlqyeshme të informacionit.
Të gjitha marrëveshjet e furnizuesit dhe kushtet e blerjes janë në dispozicion në internet - gjatë gjithë kohës.