MEGA Qendra specialist për mish dhe Gastronomie GmbH


Erfurter Strasse 12
01127 Drezden ,
Tel.: 0351/4 99 27-0
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 23.09.2014
Anëtar që nga: 23.09.2014

Fjalë kyçe: furnizime kasapësh | lirë | blej | Makina kasapi | on-line