Acontex GmbH


Në Mark 2
33378 Rheda-Wiedenbrueck ,
Tel.: + 49 (0) 5242 / 961 5119-
fax: + 49 (0) 5242 / 961 3335119-
Kontakt personi: Carlo Priolo
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 18.07.2013
Anëtar që nga: 03.04.2013

Acontex GmbH është një degë 100% e Tönnies Group. Ne kemi qasje të drejtpërdrejtë dhe në këtë mënyrë të qëndrueshme për të gjithë të vlefshme nga-produktet që dalin gjatë procesit të shfarosjes në grupit lidhur thertoreve tona.

Të përsosin dhe produkte të thata të ndryshme të kafshëve, si dhe origjinën e bimëve. Ne jemi gjithashtu të përsosin nga produktet tona shumë moderne tharje furrat gjendje të ndryshme, në të cilat tharje me anë të teknologjive klasike (Sprühturmtrockung) provon të jetë e vështirë.

Prodhimet tona janë përdorur në fusha të ndryshme, si për industrinë e ushqimit, industria Pet ushqimore të ushqimit dhe kulturës ujore, ose aplikimin e tyre dhe të përmbushin funksione të ndryshme atje.

pluhur hemoglobina është përdorur kryesisht nga përmbajtja jashtëzakonisht të lartë e proteinave, si një burim i proteinave në akuakulturë, por edhe ushqim të kafshëve. Për më tepër, ai gjeti, për shembull, si ngjyruesve zbatimin e saj në fushën e ushqimit manar.

pluhur plazma nga njëra anë, për shkak të përmbajtjes së lartë të proteinave, të përdoret si një burim i proteinave. Interesante, megjithatë, gjatë pluhur plazma është përqindja e lartë e imunoglobulinave të cilat janë të përfshira në produkt dhe treguar për të kontribuar në rritjen apo përmirësimin e sistemit imunitar. Për më tepër, ajo është nga vetitë e saj xhel-formues në zbatim zonën Pet Food.
pluhur mëlçisë Megjithatë, ka pranim të madh për promovimin e pronave nga ana e shije intensive dhe erë dhe është pikërisht për këtë arsye hochinterssant për zonën ushqim të Pet, në të cilën ai gjithashtu gjen aplikimin e saj. Përveç kësaj, pluhur mëlçisë gjithashtu ka një përmbajtje relativisht të moderuar të lartë proteine.

Hefezellwandpulver është e pasur me glucans ß 1,3 / 1,6 dhe mannans. Ka themelohet në fushat e ushqim, ushqim, PET ushqim dhe akuakulturës, ku ajo ka për të përmirësuar Gesudheitsstatuts nachwesilich funksionin.
ß-glucans stimuluar Antikörperblidung dhe të nxjerrë në pah radikalet e lira në trup. Mannans stimuluar florën e zorrëve dhe kështu të stabilizuar traktin e zorrëve. Nëpërmjet shumë të butë procesit tonë, të veçantë tharje, produkt ka më të larta se mesatarja e pagave dhe është prodhuar në një kokërr të veçantë të hollë, me të cilën një thithjen optimale sigurohet në organizëm.

Ne jemi partneri juaj për kërkesa të veçanta dhe me kënaqësi të lidhen me ju në lidhje për të zhvilluar një zgjidhje të përbashkët për shqetësimin tuaj.
Nëse keni pyetje apo sugjerime, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni. Ne shohim përpara për të dëgjuar nga ju.

Fjalët kyçe: 1069/2009 | Acontex | Promovuesit e pranimit | Akuakultura | Gjak | Pluhur gjaku | Materiale ushqyese | E bardha e vezës | Ushqim | Ushqim | Ushqimi i kafshëve | Hemoglobina | Pluhur hemoglobinë | Pluhur muri qelizor maja | Ushqim për kafshë shtëpiake | Imunoglobulinat | përbërësit | Kategoria 3 | Ushqim | Pluhur i mëlçisë | Mannane | Nënproduktet | Ushqim për kafshë shtëpiake | proteina bimore | Plazma | Pluhur plazma | Burimi i proteinave | Rheda-Wiedenbrück | gluc 1.3 / 1.6 glukane | Nënproduktet e therjes | sende ushqimore të vetme | proteina shtazore | Tönnies | Tharje | Mbarimi