ROTRONIC


_ Hyrja e kësaj kompanie është bërë nga Portal mishit dhe ka për qëllim për informacione të përgjithshme në lidhje me industrinë gjermane të mishit.

teknologji BANSS masakër


_ BANSS beteja dhe transportues teknologji GmbH është një prodhuesi kryesor ndërkombëtar në fushën e sistemeve të betejës, sistemet dhe robots peshon për industrinë e mishit.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 tjetër fund »