Bizerba SE & Co. KG


_ Bizerba ofron klientëve të sektorit të tregtisë, tregtisë, industrisë dhe logjistikës një portofol unik të zgjidhjeve të harduerëve dhe softuerëve në mbarë botën, rreth peshës "madhore qendrore" ...

Poli-Music System GmbH & Co.


_ Gama më e madhe e makinave të klipit në botë - automatike, gjysmë-automatike, manuale, periferike, automatizimi. Harxhuese origjinale - klip, sythe, etiketa, pouches.

Weber Maschinenbau GmbH Breidenbach


_ Grupi Weber është një nga kompanitë kryesore në inxhinieri mekanike në industrinë e përpunimit të mishit dhe djathit. Portofoli Weber përfshin Slicers, Machines Packaging, Skinner, Food Robotics dhe shumë produkte të tjera.

REICH GmbH


_ Reich Fördertechnik GmbH me seli në Großkarolinenfeld prodhon sisteme komplekse, transportuese individuale për industrinë e mishit dhe shpendëve ...

Informacione të Kompanisë Emri i Kompanisë: Winweb Information Technology GmbH


_ Për më shumë se 20 vjet, Winweb ka zhvilluar softuerin specifik të industrisë për ERP për kompanitë ushqimore dhe me shumicë. Që nga themelimi i 1997, fokusi ka qenë në industrinë e mishit ...

EFA - Schmid & Wezel GmbH


_ i njohur më mirë në qarqet profesionale nën emrin e markës EFA është Schmid & Wezel GmbH pasi 1934 botën me programin e plotë të makinës për therje dhe therjes shumë të suksesshme në mesin e udhëheqësit e tregut në segmentin.

CSB-System AG


_ CSB-System AG është një zhvillues kryesor software dhe ofrues i zgjidhjeve të specializuara IT për industrinë e mishit. Që 1977 këshillojë, zbatuar dhe menaxhuar projekte të suksesshme në çdo madhësi kompani në mbarë botën.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 6 tjetër fund »