Marel TREIF GmbH
Toni-Reifenhäuser-Rr. 1
57641 Oberlahr ,
Tel.: +49 2685 944 0
fax: + 49 2685 1025
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.treif.de
përditësuar më: 04.12.2023
Anëtar që nga: 18.06.2013

zgjidhje efikase prerja për tregti dhe industri

Për gati 70 vjet TREIF një nga udhëheqësit e botës në fushën e teknologjisë prerjes ushqim. zhvilluar në mbarë botën me rreth punonjës 420 dhe TREIF prodhuar efikase, zgjidhje të konsumatorëve të orientuar për prerje artizanale, supermarkete dhe industri. TREIF makinat e prerjes janë, për shembull, për kockave dhe përmban pa kocka, të freskëta, të gatuara apo mish të ngrirë (viçi, derri, pulave), suxhuk, sallam, proshutë, djathë, bukë dhe furrë produkteve të përdorura. Nëse kjo hekura për prerjen e cubes supë, blloqe të ngrirë të mishit, pesha e saktë portioning e patate të skuqura apo bërxolla, djathë, ose prerjen e saktë dhe salcice rënë (p.sh. SB-mish) shkon - TREIF dominuar çdo mira teknika të përshtatshme prerjes. Spektri varion nga proshutë, Kotelett- dhe Slicers ushqimore slicers si dhe për shkallë të vogël dhe të mesme bizneset nëpër makina bukë presje në feta të sistemeve të automatizuar plotësisht me përdorimin e teknologjisë robotik. Përveç rezultate të shkëlqyera prerjes përfshijnë performancën, me kosto, sigurinë e prodhimit, një user-friendly, trajtimin e punës e kursimit dhe pajtueshmërinë me kërkesat strikte të higjienës e kritereve kyçe në zhvillimin dhe prodhimin e makinave. prodhimi i tyre është kryer në 100% në Gjermani. Ajo gjithashtu mund të drejtuar në një bollëk të shërbimeve të pjekur dhe të besueshme running. Me një shitjes dhe shërbimit ndërkombëtar rrjet TREIF është e përfaqësuar në më shumë se vendet e 150.
Në 2016 TREIF u përfshirë në listën e "Champions fshehur". Në të njëjtin vit, Qendra e re klient i kompanisë u hap.


Fjalë kyçe: makina kasapi | Pritës dhe prerës i porcioneve | Slicers | prerëse proshutë | makinat e prerjes së kubeve