reklama-tec GmbH


_ ADS-TEC është një kompani në pronësi të familjes me seli në Nürtingen pranë Shtutgartit dhe rreth punonjësve 240. Kompania ka zhvilluar dhe prodhuar sisteme të teknologjisë informative të cilësisë së lartë dhe afatgjatë për gati 40 vite ...

RSJ Software GmbH


_ RSJ Software që 1985 zhvilluar në mesin e të tjerët software për të krijuar etiketat barcode dhe integron ato në proceset e prodhimit tuaj.

GS-Automation GmbH


_ Teknologjia e paketimit, teknologjia e paletizimit, robotika, zgjidhjet e automatizimit

Jost Klei Grewe Industrietechnik


_ -Ndërtimi I makinerive, pajisjeve dhe pajisjet prodhimit në punëtorinë tonë më të fundit standarde pajisjet kuvendi-mirëmbajtjes Tags - mulliri Schweißkonstuktionen CNC CNC kthese

teknologji BANSS masakër


_ BANSS beteja dhe transportues teknologji GmbH është një prodhuesi kryesor ndërkombëtar në fushën e sistemeve të betejës, sistemet dhe robots peshon për industrinë e mishit.
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »