Software për industrinë e mishit, tregtisë mishit dhe thertore. Të gjithë furnizuesit e industrisë së softuerit gjerman për industrinë e mishit në një shikim. Blej Software për Fleischer këtu.

GEBRA-IT GmbH & Co. KG


_ GEBRA-IT implementon brixxbox si një zgjidhje ERP në fabrikën e mishit. DeCA e Qeverisë së Shteteve të Bashkuara (Agjensia e Komisarit të Mbrojtjes) ka zgjedhur faqen në internet të Airbase Ramstein pas një oferte ndërkombëtare për zgjidhjen e brixxbox të mishit GEBRA-IT.

Informacione të Kompanisë Emri i Kompanisë: Winweb Information Technology GmbH


_ Për më shumë se 20 vjet, Winweb ka zhvilluar softuerin specifik të industrisë për ERP për kompanitë ushqimore dhe me shumicë. Që nga themelimi i 1997, fokusi ka qenë në industrinë e mishit ...

CSB-System AG


_ CSB-System AG është një zhvillues kryesor software dhe ofrues i zgjidhjeve të specializuara IT për industrinë e mishit. Që 1977 këshillojë, zbatuar dhe menaxhuar projekte të suksesshme në çdo madhësi kompani në mbarë botën.

KIRATIK GmbH


_ Që 15 vjet KIRATIK, zgjidh një shumë të pasionit, ideve kreative dhe që përputhen ekspertizës, sfidat vogla dhe të mëdha IT e tani më shumë se klientët 300 1000 dhe përdoruesit ...

Brixxbox GmbH


_ Shumë fleksibël + modern: brixxbox është softver i zgjuar për industrinë ushqimore. Ulja e kostove - zbatim i shpejtë - kënaqësi e lartë. Testoje tani. Me sistemin tonë fleksibël të modulit ERP për suksesin tuaj! Uebfaqja e re: www.brixxbox.net

Huber Konsultoni ek


_ mjete software në Excel bazë për: faturimit; Blegtori-pazar; menaxhimi i Recipe dhe optimization; Caterers; Zerlegekalkulationen; Full llogaritjet kosto Shtesë; menaxhimit depo, dizajn paketimit.

Brückner Systemhaus GmbH


_ Për më shumë se 25 vjet ne zhvillimin dhe sistemet e menaxhimit mallin dhe zgjidhje ERP software për kontabilitetin dhe përpunimin e rendit në shumicë dhe importit, veçanërisht për industrinë ushqimore dhe industrinë e mishit.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 tjetër fund »