Informacione të Kompanisë Emri i Kompanisë: Winweb Information Technology GmbH
Në shpatin e livadhit 8
52457 Aldenhoven ,
Tel.: + 49 2464 909910
fax: + 49 2464 2026
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: https://www.winweb.de
përditësuar më: 05.02.2024
Anëtar që nga: 22.07.2019

Që nga 1997 në rritjen e softuerit

Winweb ka zhvilluar softuer ERP specifik të industrisë për kompanitë në industrinë ushqimore dhe shitjen me shumicë për mbi 25 vjet. Që kur u themelua në vitin 1997, fokusi ishte në industrinë e mishit. Kjo rezulton në një kuptim të thellë të proceseve të biznesit në të gjithë industrinë ushqimore. Sistemi ERP i bërë me porosi ndihmon për të bërë blerjen dhe shitjen transparente dhe sa më të lehtë të jetë e mundur. Në Winweb ne e dimë se si llogaritet një recetë dhe sa kompleks është deponimi. Gjurmimi, therja dhe prerja e grupeve përfshihen në programin e shkallëzuar, siç është sistemi i degëve dhe regjistrave të parave dhe lidhja me tregjet e C&C.

Rreth klientët 250 janë të suksesshëm me Winweb

Sigurisht, Winweb gjithashtu i di kërkesat ligjore dhe i zbaton ato në sistem. Sistemi i menaxhimit të dokumenteve ruan dokumentet në mënyrë të provuar dhe dokumentet e integruara për transferimin e të dhënave në Intrastat dhe platforma të tilla si DATEV dhe GS1 fTRACE. winweb-ushqimi është një sistem i plotë dhe mundëson vlerësime ndër-modulare të një lloji kompleks në shtypjen e një butoni. "Ne e zhvillojmë plotësisht programin tonë vetë, gjë që na garanton neve dhe klientëve tanë një shkallë të lartë fleksibiliteti", shpjegon drejtori menaxhues Willi von Berg.

Orientuar ndaj klientit dhe specifik për industri

Suksesi dhe kënaqësia e klientëve tanë janë në ballë të veprimeve tona. Kjo nuk është një frazë e thjeshtë për ne, por një çështje e zemrës. Rreth klientët 250 e vlerësojnë këtë dhe kanë vite që e kujdesin Winweb. Ne e shohim veten si partnerë softuerësh në nivelin e syve dhe mund të reagojmë shpejt dhe me efikasitet ndaj kërkesave të jashtëzakonshme të klientit. Kjo e ka bërë ekipin tonë shumë të specializuar një nga drejtuesit teknologjikë të tregut në industri.

Ju mund të merrni më shumë informacion rreth Winweb dhe winweb-food përmes faqes kryesore ose me telefon ose e-mail.


Fjalët kyçe: ERP | Lidhja e degës | Me shumicë | industria ushqimore | Sigurimi i cilësisë | Gjurmimi | Therja | Softuer | Softuer biznesi | Çmontimi