CSB-Sistemi SE


_ CSB-System AG është një zhvillues kryesor software dhe ofrues i zgjidhjeve të specializuara IT për industrinë e mishit. Që 1977 këshillojë, zbatuar dhe menaxhuar projekte të suksesshme në çdo madhësi kompani në mbarë botën.

Marel TREIF GmbH


_ TREIF dëgjuar për më shumë se 60 viteve ndër kompanitë kryesore ndërkombëtare në fushën e teknologjisë së prerjes ushqim. të zhvilluar dhe prodhuar efikase, të klientëve zgjidhje prerjes për artizanale, supermarkete dhe industrisë.

KIRATIK GmbH


_ Që 15 vjet KIRATIK, zgjidh një shumë të pasionit, ideve kreative dhe që përputhen ekspertizës, sfidat vogla dhe të mëdha IT e tani më shumë se klientët 300 1000 dhe përdoruesit ...

GEBRA-IT GmbH & Co. KG


_ Shumë fleksibël + modern: Me brixxbox, GEBRA-IT ndërton softuerin më të zgjuar për industrinë ushqimore. Kosto më të ulëta - implementim i shpejtë - kënaqësi e lartë. Provoje tani. Me sistemin tonë fleksibël të blloqeve ndërtuese ERP për suksesin tuaj! Uebfaqe e re: www.gebra-it.de

Huber Konsultoni ek


_ mjete software në Excel bazë për: faturimit; Blegtori-pazar; menaxhimi i Recipe dhe optimization; Caterers; Zerlegekalkulationen; Full llogaritjet kosto Shtesë; menaxhimit depo, dizajn paketimit.

Brückner Systemhaus GmbH


_ Për më shumë se 25 vjet ne zhvillimin dhe sistemet e menaxhimit mallin dhe zgjidhje ERP software për kontabilitetin dhe përpunimin e rendit në shumicë dhe importit, veçanërisht për industrinë ushqimore dhe industrinë e mishit.

agmadata GmbH


_ Zhvillimi i software dhe hardware produkteve për prodhuesit e mishit dhe sektorit të industrisë ushqimore.