reklama-tec GmbH


_ ADS-TEC është një kompani në pronësi të familjes me seli në Nürtingen pranë Shtutgartit dhe rreth punonjësve 240. Kompania ka zhvilluar dhe prodhuar sisteme të teknologjisë informative të cilësisë së lartë dhe afatgjatë për gati 40 vite ...

Frontmatec GmbH


_ Frontmatec GmbH, me seli në Beckum, është pjesë e Grupit Ndërkombëtar Frontmatec. Frontmatec furnizon teknologjinë më të fundit për automatizimin në industrinë e mishit...

RSJ Software GmbH


_ RSJ Software që 1985 zhvilluar në mesin e të tjerët software për të krijuar etiketat barcode dhe integron ato në proceset e prodhimit tuaj.

Keep it thjeshtë GmbH


_ Keep it thjeshtë që 15 vjet zhvilluar softuer me porosi për kompanitë me një fokus në lehtësinë e përdorimit dhe maska ​​tërheqëse. Ne mund të dëgjojnë dhe të kuptojnë - dy Zerlegemeister në kasetë, si dhe kontrollues ose menaxher.

Or-SOFT Organizata und Software GmbH


_ Or SOFT® është një prodhues ndërkombëtar ERP, e cila është projektuar posaçërisht për industrinë ushqimore. Rreth 30 vjet përvojë përfshin ERP software tonë INTEGRA ®, i cili siguron klientëve tanë në industrinë ushqimore për menu të qetë.