GS-Automation GmbH


_ Teknologjia e paketimit, teknologjia e paletizimit, robotika, zgjidhjet e automatizimit

STEMMER Imazhe


_ Si furnizuesi më i madh në Europë e teknologjisë për përpunimin e imazhit furnizimet STEMMER Imazhe prodhuesit të shumta të makinerive dhe pajisjeve në fushën e teknologjisë së ushqimit me komponentët e përpunimit të imazhit.

Linstep Software GmbH


_ Linstep Software GmbH nga Oldenburg specializohet në zhvillimin individual të softuerëve për industrinë e mishit dhe ushqimit në fushën e sigurimit të cilësisë. Ne konfigurojmë softuerin e QA-së specifike të projektit të përshtatur me programin.