AWENKO GmbH & Co. KG


_ AWENKO GmbH & Co. KG është një prodhues i një zgjidhjeje të bazuar në softuer për një sistem të menaxhimit të cilësisë mobile dhe interaktive për dokumentacionin sipas HACCP, IFS dhe BRC.

AWENKO GmbH & Co. KG


_ Prodhues i një software të web-bazuar për menaxhimin e cilësisë si MSA apo zgjidhje OnPremise me celular QM App përfshira Sistemi i biletave. Për të gjitha llojet e formave, listat kontrolluese ...

Softproviding AG


_ Ndërmarrja ndërkombëtare e softuerit Themeluar në gusht 2000 E vendosur në Basel Portofoli i shërbimit gjithëpërfshirës Mbështetja & Qendra e Testimit: 24 / 7SAP Meat Management by msg është një zgjerim i zgjidhjes SAP

Ushqim FL & Inxhinieri Ltd


_ Ne ofrojmë të plotë, të përshtatura, në kohë, të qëndrueshme dhe zgjidhje të orientuar qasjet / kurse / konceptet / software për të përmbushur qëllimet tuaja.

sistemet e menaxhimit Guenter Borchers


_ ReSy4 për deklarimin e shpejtë dhe automatik dhe llogaritjen e vlerës ushqyese të recetave tuaja.

Jost Klei Grewe Industrietechnik


_ -Ndërtimi I makinerive, pajisjeve dhe pajisjet prodhimit në punëtorinë tonë më të fundit standarde pajisjet kuvendi-mirëmbajtjes Tags - mulliri Schweißkonstuktionen CNC CNC kthese

teknologji BANSS masakër


_ BANSS beteja dhe transportues teknologji GmbH është një prodhuesi kryesor ndërkombëtar në fushën e sistemeve të betejës, sistemet dhe robots peshon për industrinë e mishit.