KILIA Butcher dhe Makineri Speciale Factory GmbH


_ Kilia, për më shumë se vjet 75 - cilësi dhe risi nga Gjermania veriore.

GRS Software GmbH


_ Kompania zhvillon dhe shet kryesisht software për produktet bazë prodhuesit recetë veçanërisht për industrinë ushqimore dhe pije. Kjo përfshin software GRS Signum, një kërkesë shumë të specializuara për zhvillimin dhe Deklarata e produkteve recetë me bazë.

Mishi i Opta


_ Shitjet e - software Fleischer bazuar në librin e recetave të shkëlqyera gjermane sallam

Plani i menusëApp


_ Gratis Testen! Mehr Umsatz, heiße Theke! Wir helfen Ihnen dabei, Ihr Mittagsangebot einfach und schnell zu vermarkten - mit einem Klick in der App oder auf der Webseite, um neue Kunden zu erreichen und Gäste zu binden. Sparen Sie Zeit und Geld, Wir vermarkten jetzt ihren Mittagstisch...

MODUS Consult GmbH


_ Fokusi i biznesit të MODUS Consult GmbH, i themeluar në 1995 me selinë e tij në Gütersloh, është shitja dhe adaptimi specifik i industrisë së softuerit standard Microsoft Dynamics, Qlik dhe ELO.