S&S Software dhe Service GmbH


_ S&S Software & Service GmbH është një shtëpi softuerësh me madhësi të mesme dhe ofron zgjidhje tregtare për ndërmarrjet e mesme, përfshirë dyqanet e kasapëve dhe ndërmarrjet e përpunimit të mishit.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 6 7 tjetër fund »