Wilhelm EICKER eK


_ TOP i takëm - Cilësia e bërë në Solingen / Gjermani

Creamer thika dhe Tools


_ Furnizimet Johannes Giesser Messer GmbH boning thikë, hapëse letër, thikë të veçantë, sallam dhe proshutë thikë, Provoni thika, thikë kuti higjienike, produkte për mbrojtjen e thikë, çeliku mprehje, forks mish, vendos thikë dhe më shumë.

Schlachthausfreund GmbH


_ Ne kemi shumë vite përvojë në prodhimin dhe marketingun në mbarë botën e veshjeve mbrojtëse dhe pajisjeve për industrinë e mishit, ushqimit dhe inxhinierisë. Neni nga prodhimi i vet ...

Gustav Ehlert GmbH & Co. KG


_ Ehlert është shpërndarja me shumicë pajisje kasap dhe nevojat e prodhimit të ushqimit.

Friedr. Dick GmbH & Co. KG


_ Ne ofrojmë një gamë të thika profesionale për chefs dhe Fleischer. Si një plotësues i përshtatshëm për ndihmës i domosdoshëm: mjetet mprehje, suxhuk filler dhe makina rëndë.

Luckfiel dhe njeriu GmbH


_ Partner i biznesit të ushqimit për më shumë se 100 vjet. Meat nevojë shumicë. Degët në Berlin (Löbert dhe birit) dhe Coesfeld (Athmer dhe Liedt)
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »