vpool Germany GmbH


_ vpool ofron shërbim të plotë përgjatë gjithë zinxhirit të furnizimit, nga sigurimi i kontejnerëve në pastrimin dhe riciklimin. Në rrjetin pan-evropian distancat e transportit janë të minimizohet dhe të shmanget.

Schlachthausfreund GmbH


_ Ne kemi shumë vite përvojë në prodhimin dhe marketingun në mbarë botën e veshjeve mbrojtëse dhe pajisjeve për industrinë e mishit, ushqimit dhe inxhinierisë. Neni nga prodhimi i vet ...

Gustav Ehlert GmbH & Co. KG


_ Ehlert është shpërndarja me shumicë pajisje kasap dhe nevojat e prodhimit të ushqimit.

Friedr. Dick GmbH & Co. KG


_ Ne ofrojmë një sërë thikash profesionale për kuzhinierët dhe kasapët. Si një shtesë e përshtatshme, ndihmësit e domosdoshëm: çeliqet mprehës, mjetet, mbushësit e suxhukut dhe makineritë bluarëse.

Cassel mishit GmbH


_ Fleischereibedarf shumicë, pajisje hotelierike, objektet e shitjes me pakicë të ushqimit, departamentet djathë, departamentet peshk, ne kemi ngritur një marketer drejtpërdrejtë, a, të gjitha vetëm për prerjen e mishit dhe duke e bërë suxhuk, këshillim direktivat e BE-së, ne kemi gjithçka. Sepse shtëpia therje dhe për gjuetar
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 6 7 tjetër fund »