Wilhelm EICKER eK


_ KAPITULLI I TAKEVE - Cilësi e prodhuar në Solingen/Gjermani Fabrika e thikave profesionale

Creamer thika dhe Tools


_ Furnizimet Johannes Giesser Messer GmbH boning thikë, hapëse letër, thikë të veçantë, sallam dhe proshutë thikë, Provoni thika, thikë kuti higjienike, produkte për mbrojtjen e thikë, çeliku mprehje, forks mish, vendos thikë dhe më shumë.

Schlachthausfreund GmbH


_ Ne kemi shumë vite përvojë në prodhimin dhe marketingun në mbarë botën e veshjeve mbrojtëse dhe pajisjeve për industrinë e mishit, ushqimit dhe inxhinierisë. Neni nga prodhimi i vet ...

Gustav Ehlert GmbH & Co. KG


_ Ehlert është shpërndarja me shumicë pajisje kasap dhe nevojat e prodhimit të ushqimit.

Rudolf Schad GmbH & Co. KG


_ Për mbi 50 vjet partneri juaj i përhershëm për tregti dhe industri. Varja, lidhja, rrjeta, lëmimi, sharrimi. Tradita detyron!

Friedr. Dick GmbH & Co. KG


_ Ne ofrojmë një sërë thikash profesionale për kuzhinierët dhe kasapët. Si një shtesë e përshtatshme, ndihmësit e domosdoshëm: çeliqet mprehës, mjetet, mbushësit e suxhukut dhe makineritë bluarëse.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 6 7 tjetër fund »