Creamer thika dhe Tools
Raiffeisenstrasse 15
71364 Winnenden , Gjermani
Tel.: 07195-1808-0
fax: 07195-64466
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.giesser.de
përditësuar më: 26.01.2024
Anëtar që nga: 10.01.2013

Creamer thika kanë një traditë të gjatë

GIESSER është një nga prodhuesit kryesorë të thikave dhe aksesorëve cilësorë për përdoruesit profesionistë në industrinë e përpunimit të ushqimit, hotelierisë dhe mishit.

Për shkak të mjeteve të tyre të cilësisë shumë të lartë prerjes nga Creamer të përdoret dhe të vlerësuar në mbarë botën. Varg ynë përfshin më shumë se 2.500 dorë të falsifikuara ose të vulosur thika të ndryshme dhe pajisje

Punonjësit 100 prodhuar në tre lokacione në ditë më shumë se thika 8.000 profesionale. Në 2000 kompania e re të teknologjisë së lartë të ndërtimit në të cilën menaxhimi, duke përfunduar, mallrat e gatshme depo dhe qendër logjistike janë zhvilluar. 2003 është shtuar aktivitetet e tyre prodhuese për të derdhur injeksion trajton.

 


Fjalët kyçe: thikë kockëzimi | Thikë kasapi | Pirunë mishi | Thikë mishi | Thikë shpendësh | Thikë për mish | Thikë therëse | Mbrojtja nga thika | Doreza mbrojtëse për thikë | Çeliqet mprehës | Thikë sallami dhe proshute | Thikë prerëse