Friedr. Dick GmbH & Co. KG
Esslinger Strasse 4-10
73779 Deizisau , Gjermani
Tel.: 07153 - 817 0-
fax: 07153 - 817 - 219
Kontakt personi: Annika Goetz
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.dick.de
përditësuar më: 22.03.2024
Anëtar që nga: 15.01.2013

Friedr. Dick është i vetmi prodhues të gjithë botën me një gamë të plotë të thika, mprehje Çelikë dhe mjetet për chefs dhe kasapëve, si dhe makineri të përpunimit të mishit, grinders dhe pajisje teh pastrimit. Tradita e gjatë dhe përvojë në prodhimin e produkteve për chefs dhe kasapëve të lejojë një zhvillim të vazhdueshëm të produkteve të reja të reja. dëshirat e klientëve, impulset nga fusha dhe idetë e veta në produkte të kualitetit të lartë. na ndiqni Facebook !  


Fjalë kyçe: thikë kockëzimi | Thikë blloku | Mjetet e kasapit | Friedr. Dik | Thikë | Cilësia | RFID | Gjurmueshmëria | Gjurmimi | Makineri bluarjeje | Pllaka prerëse | Thika e renditjes | Thikë therëse | Mbrojtja nga thika | Ndihma për mprehje | Çeliqet mprehës | Thikë prerëse