BETTCHER GmbH


_ Bettcher ju ofron jo vetëm me mjete të fuqishme, por gjithashtu ju ofron të nevojshme know-how të zgjedh proceset tuaja. Për më shumë se 60 vjet ne zhvillojmë konceptet novator për industrinë e përpunimit të mishit.

Suhner Abrasive Expert AG


_ Suhner Abrasive Expert AG - makinë prerëse nga Zvicra. ekzistuese për më shumë se 100 vjet grup ndërkombëtar Suhner nga Zvicra është gjithashtu i suksesshëm për vite me makinë prerëse të punës për industrinë e përpunimit të mishit.

EFA - Schmid & Wezel GmbH


_ i njohur më mirë në qarqet profesionale nën emrin e markës EFA është Schmid & Wezel GmbH pasi 1934 botën me programin e plotë të makinës për therje dhe therjes shumë të suksesshme në mesin e udhëheqësit e tregut në segmentin.