markus Heucher


_ Markus Heucher pajis Thertoret, kasapëve dhe kasapëve nga duke përdorur mjete të tilla si thika, sharpeners dhe veshje. Projektuar për përpunimin e mishit dhe thertore furnizon varg profesional është në dispozicion në www.markusheucher.com.

Thomas EICKER


_ Shitjet e markës së thikës SICO për Gjermaninë. Shitja e thikave të kasapëve dhe materialeve të tjera të konsumit për fabrikat e përpunimit të mishit - pajisjet e çmontimit.
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »