BETTCHER GmbH
Pilatusstrasse 4
6036 Dierikon ,
Tel.: +41 41 348 02 20
fax: +41 41 348 02 29
Kontakt personi: Z. Gregor Thomalla (Drejtor Menaxhues)
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.bettcher.com
përditësuar më: 11.03.2024
Anëtar që nga: 29.08.2013

Bettcher GmbH nga Dierikon në Zvicër është degë evropiane e American Bettcher®Industries, një nga zhvilluesit kryesorë dhe prodhuesit e veglave të prerjes dhe zvogëlimit të saktë të precizioneve. Këto janë të përshtatura për nevojat e industrisë ushqimore, restoranteve dhe kuzhinave komerciale në segmentin e shërbimit ushqimor. Trimmers dhe derusters inovative për përdorim në industrinë e mishit, pulave dhe peshkut karakterizohen nga performanca e tyre e jashtëzakonshme, dizajni ergonomik dhe konsumi ekonomik i energjisë. Shërbimi më i mirë dhe bashkëpunimi i ngushtë me klientët e saj qëndrojnë për Bettcher®shumë qendrore. Përdoruesit përfitojnë nga cilësia më e lartë e produkteve, njohuria e gjerë e industrisë, disponueshmëria e shpejtë e pjesëve rezervë dhe zhvillimi i shpejtë i zgjidhjeve të veçanta për sfida specifike teknike në vend.Me Quantum FlexTM Prerës dhe Skanter kuantikTM Specialisti në përpunimin e mishit po zgjeron portofolin e saj me dy produkte të tjera, të cilat bindin me trajtim të thjeshtuar dhe përdorim më efikas të energjisë.

Bettcher_Quantum_Skinner_motor.png
Quantum FlexTM makinë prerëse- përdorim fleksibël në të gjithë motorët Bettcher (Foto: Bettcher GmbH)

Bettcher_Quantum_Flex_Trimmer_motors.png
SkënderTM -90 kursimet në përqindje me makinë elektrike në vend të ajrit të ngjeshur (Foto: Bettcher GmbH)


Fjalë kyçe: vegla kasapi | Thikë rrethore | Mjete prerëse për përpunimin e mishit | Timer