Gustav Ehlert GmbH & Co. KG
Schinkenstrasse 9
33415 Verl ,
Tel.: 05246 / 50 300 0
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://ehlert-gmbh.de
përditësuar më: 02.05.2024
Anëtar që nga: 17.10.2012

Tregtarët me shumicë të specializuar për tregtinë e kasapit dhe industrinë e mishit

Në m² mirë 10.000 ne 18.000 produkteve nga grupe të produktit:

  • Naturdärme
  • guxim artificiale
  • erëza të para, condiments dhe bimëve
  • Aditivëve dhe ndihmëse
  • Makineri dhe pajisje
  • Prerje mjetet dhe Fleischereibedarf
  • Workwear dhe veshje e disponueshme
  • Ambalazh
  • Pastrues dhe teknologji dhe disinfectants 

gjithmonë në dispozicion për ju dhe të gatshëm për të ofruar.

rrezja 250 km rreth Verl ne ju ofrojmë me vetë logjistikës tona. Ju mund të lloj urdhër për 17: të na japë për tjetër ditë të punës 30 PM. 

Mbarëkombëtar, ne ju ofrojmë me DPD ose DB Shenker. Ju Urdhërat për ne për 13 shikojnë ne të 98% për të edhe të nesërmen e biznesit.

Që 2009 jemi vazhdimisht IFS Certified!

Që nga 2017 ne jemi të çertifikuar sipas FSSC 22000. Kjo garanton sigurinë më të lartë të mundshme të proceseve, produkteve dhe shërbimeve.

Si shpërndarjen me shumicë të furnizimeve të prodhimit të ushqimit, ne jemi ekspertë në paketimin, detergjenteve, duke punuar dhe veshje higjienike dhe erëza dhe aditivëve.

Që 95 vjet përtej tregtisë në zorrë natyrore dhe artificiale, kripëra dhe prerja e mjeteve, si dhe përpunimin e mishit dhe furnizimet hotelieri janë pjesë kryesore e punës sonë.

Si një biznes familjar pronar-menaxhuar ne vazhdimisht të investojë në popullin tonë, logjistikës tona dhe në zhvillimin e proceseve tona. Këto tri module të formojnë bazën për një marrëdhënie personale dhe biznesi i besueshëm, Gama e produkteve në treg të shtyrë dhe çmimet konkurruese.

Për më shumë informacion ju lutemi të na kontaktoni në:

T: + 49 5246 50 300 0 - info [at] ehlert-gmbh.de - www.ehlert-gmbh.de

Në dispozicion - Na kontaktoni!


Fjalët kyçe: veshje | Veshje të disponueshme | Furnizime të dyqaneve të mishit | Erëza | Zorrë artificiale | Zorrë natyrore | Furnizime dyqanesh kasapësh në internet | Detergjentë | Paketimi | Përzierjet erëza