EFA - Schmid & Wezel GmbH


Maybachstr. 2
75433 Maulbronn ,
Tel.: 07043 102 0
fax: 07043 102 78
Kontakt personi: Peter Merkt
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.efa-germany.de
përditësuar më: 18.03.2024
Anëtar që nga: 27.01.2014

Schmid & Wezel GmbH mund të shikojnë prapa në një histori të suksesshme të ndërmarrjeve. E themeluar në vitin 1919, markat tradicionale BIAX u vendosën në të gjithë botën nga 1921 dhe EFA nga 1934. Mjetet e kompresuara të ajrit dhe energjisë BIAX, boshtet fleksibël dhe mjetet prej metali të fortë, si dhe makineritë e përpunimit të mishit EFA përfaqësojnë zonat e produkteve të grupit të kompanive me 3 vendndodhje.

Një bazë solide është gamë të gjerë të konsumatorëve nga industria dhe vepra artizanale nga industri të ndryshme. Mjetet tona Biax gjejnë përdorim në shumë fusha të përpunimit të metaleve. Gama e produkteve EFA është e domosdoshme në thertoret dhe prerja mish, peshk dhe pulave.

Kënaqësia e klientit është qëllimi dhe forca më e rëndësishme shtytëse për inovacion dhe cilësi të vazhdueshme. Pikat e forta të Maschinenfabrik Schmid & Wezel GmbH janë zgjidhje të bazuara në nevoja në cilësi të lartë të produktit dhe shërbim individual të klientit.

Përvoja, aftësia dhe idetë e kanë bërë Schmid & Wezel GmbH një nga kompanitë kryesore ndërkombëtare në segmente të ndryshme të tregut për dekada.

DIN ISO certifikuar nga viti 1997, ngritur me makineri moderne dhe rreth 100 profesionistë aktivë në strukturën bashkëkohore të korporatave, ne po shohim përpara për sfida të reja dhe janë të sigurt për të ardhmen.

Nëse i interesuar ne ju ftojmë për më shumë informacion për të vizitoni faqet tona.

 


Fjalë kyçe: mahnitëse | Pa | Therja | Pincë | Çmontimi