Wilhelm EICKER eK


Tersteegenstr. 25
42653 Solingen , Gjermani
Tel.: + 49-212-38284-0
fax: + 49-212 3828444-
Kontakt personi: Thomas EICKER
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://eicker.com
përditësuar më: 05.12.2023
Anëtar që nga: 18.08.2016

Kompania jonë u themelua 1928 nga z. Wilhelm Eicker. Vendi ynë i prodhimit është Solingen / Gjermani, qendra e prodhimit të takëmeve në Gjermani.

Për 90 vjet emri EICKER qëndron për thika me cilësi të lartë, të prodhuara posaçërisht për tregtinë e mishit dhe ushqimit. Sot EICKER është marka numër "1" për këtë lloj thike në Solingen.

Ne vetëm përpunojmë çeliku molibden të cilat janë më të mirat në botë. Bërja e tehut dhe hapat e mëposhtëm të prodhimit kryhen në makinat e fundit CNC. Thikat e thikës janë bërë për punë, siguri dhe efikasitet pa lodhje. Ato janë bërë prej poliamide dhe janë në dispozicion në ngjyra të ndryshme.

Ne eksportojmë produktet tona në më shumë se vendet e 25 dhe janë ndër prodhuesit kryesorë të thika të teknologjisë së lartë të therjes.

Gama përfshinë të gjitha llojet e kasave të kasapëve, tharjes dhe prerjes së thikave, skuadrës dhe të gjitha thikat për industrinë e peshkut dhe industrinë e peshkut. Përveç kësaj, ne ofrojmë një gamë interesante të komponentëve të tilla si sharra band, rezistente dorashka rezistente, gërshërë, blades skinner, band saw blades dhe më shumë.

Seri e re thikë "E10" është një nga thikat më të kërkuar në botë. Kasapet me eksperience dhe shperthyesit jane te vetedijshem per cilesine dhe efikasitetin qe kjo kapje siguron dhe siguron pune me te sigurte. 

Të gjitha thikat tona mbajnë një numër individual në teh për të siguruar gjurmueshmërinë. Sistemi ynë i ri i matricës mund të lexohet nga skaneri. Ne ofrojme kete sherbim falas, e cila kerkohet gjithnje e me shume nga perdoruesit profesionist ne industrine e mishit.

Ky është një hyrje e shkurtër e kompanisë tonë. Më shumë informata mund të gjenden në faqen tonë të internetit www.eicker.com  Ne mezi presim vizitën tuaj në IFFA Hall 9.0 C20. 

 

blaues_eicker_messer.png


Fjalët kyçe: thikë kockëzimi | Thikë kasapi | Thikë shpendësh | Thika e kuzhinierit | Thikë | Thikë kasapi | Doreza mbrojtëse për thikë | Çeliqet mprehës | Thikë sallami dhe proshute | Thikë prerëse