Suhner Schweiz AG / Turbo Trim


Industria Rruga 10
5242 Lupfig ,
Tel.: + 41 (0) 56 464 28 80
Kontakt personi: Raimund Rück
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: https://turbo-trim.suhner-abrasive.com
përditësuar më: 05.03.2024
Anëtar që nga: 14.02.2017

Lëndë gërryese Suhner Ndarje GRYERJES – Trimmers nga Zvicra
ekzistuese për më shumë se 100 vjet grup ndërkombëtar Suhner nga Zvicra është gjithashtu i suksesshëm për vite me makinë prerëse të punës për industrinë e përpunimit të mishit. Ne prodhojnë makinë prerëse me cilësi të lartë me një peshë shumë të ulët. Këto janë të qëndrueshme në vlerë dhe të lejojë një punë të këndshme, efikase dhe jo-i mundimshëm. Blades thekur posaçërisht të cilësisë dhe unaza thika udhëzues, në cilësinë më të mirë të Zvicrës, duke ofruar jetë të gjatë shërbimi - përdoruesit të përfitojnë nga kosto më të ulët të mirëmbajtjes.

Rifutja e diametër unazë pas pastrimit ose pas mprehje është e shpejtë dhe e lehtë - asnjë gjobë akordim nuk është e nevojshme. Saktësia proverbial zvicerane në akordim të Dorëz përmes ingranazhit me diametra rrjet lejon një të ulët-dridhje dhe lodhje.

Ne ofrojmë një cilësi të lartë dhe sistem të fuqishëm makinë prerëse bërë në Zvicër.

handpieces Suhner Turbo Trim
handpieces me cilësi të lartë POM-C plastike kanë një peshë të ulët, janë të qëndrueshme në vlerë dhe të lejojë një lodhje të lirë dhe efikase të punës, të rehatshme.

boshte fleksibël për makinë prerëse mishit
Me cilësi të lartë, të lartë të performancës boshte fleksibël për makinë prerëse mishit. Compatible me Suhner Turbo Trim standard dhe handpieces sigurisë dhe ROTO TT përzënë motor. boshte tona fleksibël janë pjesërisht në përputhje me handpieces dhe motore makinë nga prodhues të tjerë.

Shpejtësia ROTO TT Vario

TT_VS_P4_NEU_50x70_5.png

Njësi motorike me shpejtësi të rregullueshme vazhdimisht.
- Shpejtësia është e rregullueshme vazhdimisht midis 2 dhe 000 rpm.
- Mbajtja e sigurt e të gjitha handpieces në të gjitha madhësive
- Pajisja automatike e ndalimit kur varni dorën
- Strehimi është bërë prej çeliku inox me cilësi të lartë dhe korrespondon me klasën e mbrojtjes IP56
- Shkëmbimi i shpejtë i boshteve fleksibël garanton joproduktive të shkurtra dhe prodhueshmëri të lartë


Stichwörter: Fleischerwerkzeuge | Ringmesser | Rundmesser | Schneidewerkzeuge für die Fleischverarbeitung | Trimmer